Robert Griffin III zöld utat kapott az orvosoktól

Robert Griffin III biztosan vissza fog térni az idei szezonban és a legfrissebb hírek szerint már csak a visszatérés ideje a kérdés. A Cleveland Browns irányítójának zöld utat adtak az orvosok így részt vehet a non-contact edzéseken.

A tegnapi napon az engedély ellenére még nem állt edzésbe és egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor végezhet teljes edzésmunkát. A Browns még nem nevezte meg azt a játékosát aki visszatérhet a sérültlistáról de kétség sem férhet hozzá, hogy az RG3 lesz az.

A Browns general managere Sashi Brown már hétfőn lenyilatkozta, hogy minden esély megvan rá, hogy az irányító visszatérjen az idei szezonban. Hue Jackson azonban hozzáfűzte, hogy RG3 a héten még biztosan nem fog edzeni így egyre kevesebb ideje marad a bizonyításra.

RG3 négy Washingtonban eltöltött év után idén érkezett Clevelandbe azonban a szurkolók eddig még nem sokat láthattak tőle. Az első alapszakasz mérkőzésen eltört egy csont a vállában így eddig csak 190 yardja, 0 TD-je és 1 interceptionje van az új csapata játékosaként

A csapat számára nem lesz ismeretlen, hogy megint új irányítójuk lesz. Az idei szezonban RG3 mellett irányított már Josh McCown, Cody Kessler, Kevin Hogan és Charlie Whitehurst is.

nfl.com, Fotó: news--of-the-day.com