A Seahawks 31.5 millió dollárért hosszabbított a védőjével

A Seattle Seahawks hosszabbított defensive endjével Michael Bennett-el. A korábbi szerződéséből még egy év hátravan így a védő a mostani hosszabbítással 2020-ig rendelkezik érvényes szerződéssel.

A DE hároméves, 31.5 millió dolláros szerződést írt alá a csapatával. A szerződés 17,5 millió dollár garantált összeget tartalmaz. Ha kitölti a szerződését akkor Bennett Seahawks játékosként fejezi be a pályafutását.

Egyes bennfentes információk szerint Bennett 16 millió dollárt fog keresni 2017-ben és 19 millió dollárt fog kapni 2018. március 5.-én.

Ez arra enged következtetni, hogy a szerződésbe belefoglaltak egy kilépési pontot és a Seahawks egy gyenge szezon után a 2018-as szezon első napja előtt elküldheti a játékosát.

"Ez elég jó, hogy van egy olyan hely ahol a sok munka és a jó eredmények után esélyt kapsz rá, hogy egy olyan helyről vonulhass vissza amely mindig is különleges volt a számodra." - nyilatkozta Bennett a hosszabbítás után.

A szerződéshosszabbítás nem meglepő mert Bennett a liga legjobb defensive endjei közé tartozik. A Seahawks-nál eltöltött négy szezonja alatt 29,5 sacket és 7 kierőszakolt fumblet szerzett.

nfl.com, Fotó: twitter.com