Richard Sherman sérülése miatt vizsgálják a Seahawks-t

A Seattle Seahawks játékosai számára az Atlanta Falcons elleni vereséggel véget ért az idei szezon de a vezetőség nem pihenhet a vezetőedző nyilatkozata miatt.

Pete Carroll vezetőedző a tegnapi nyilatkozatában elárulta, hogy Richard Sherman egy komolyabb térdsérüléssel játszotta végig a szezon második felét.

A cornerback térdében a hírek szerint megsérült az oldalszalag. A csapat a sérülésjelentéseken azonban nem szerepeltette a játékosát így a hírek szerint most vizsgálat indul a Seahawks ellen.

Pete Carroll a nyilatkozata után próbálta finomítani a helyzetet: "Nem is emlékszem rá, hogy pontosan melyik mérkőzésen történt de valahol a szezon közepén volt. Rendben volt és semmit sem hagyott ki. Hasonlóan mint Russell (Wilson) esetében. Nem tudom hogyan csinálják de megcsinálják."

A Seahawks-t kétszer is megbüntették az utolsó három offseasonban így mondhatni már visszaesőnek számítanak a liga szabályainak megszegésében.

A csapatok több alkalommal is manipulálnak a sérültlistákkal, súlyosabbnak illetve kevésbé súlyosnak feltüntetve a játékosaik sérülését de annak valószínűleg következménye lesz, hogy egy játékos sérülését teljes mértékben figyelmen, illetve lista kívül hagyták.

foxsports.com, Fotó: seahawkswire.usatoday.com