Anthony Richardson szezonja véget ért a vállműtétje miatt

Az Indianapolis Colts irányítója, Anthony Richardson szezonja négy mérkőzés után véget ért. A csapat ma bejelentette, hogy az idei Draft 4. helyén kiválasztott játékosa vállműtéten esik át amivel véget is ért az újonc szezonja.

"Az orvosi stábunkkal, Anthonyval és a hozzá közel állókkal való konzultációt követően eldőlt, hogy műtétre kerül sor a sérült válla helyreállítása érdekében, ami véget vet a szezonjának" - áll Jim Irsay tulajdonos közleményében. "Anthony egy versenyző, és tudjuk, milyen nehéz és kiábrándító ez számára és a csapatunk számára. Több orvosi véleményt is beszereztünk, és úgy éreztük, hogy ez a legjobb megoldás a hosszú távú egészsége érdekében. Teljes felépülésre számítunk, és nem kétséges, hogy Anthony előtt ígéretes jövő áll."

A hír várható volt, miután Irsay a hét elején jelezte, hogy Richardson szezonja valószínűleg véget ér. Az irányítót a múlt héten sérüllistára helyezték. Richardsonnak az 5. heti, Tennessee Titans elleni győztes sérült meg a dobó válla. Az újonc QB négy kezdéséből hármat nem tudott befejezni sérülés miatt. A harmadik heti Baltimore Ravens elleni mérkőzést is kihagyta agyrázkódás miatt.

Richardsonnak a szezonban 84 passzkísérlete volt amelyből 50 átadásnál elkapót talált. Három touchdown és 1 interception szerepel a neve mellett. Emellett 136 futott yardot és 4 futott touchdownt szerzett.

Fotó: ibj.com