A Bills új offensive koordinátora megmentheti Tyrod Taylor-t

A Buffalo Bills hivatalosan is Rick Dennison-t nevezte ki a csapat új offensive koordinátorának. A Denver Broncos korábbi támadókoordinátorának érkezésének valószínűleg Tyrod Taylor örül a legjobban mert az új edző megmentheti az irányító szerződését.

Dennison szorosan kötődött Gary Kubiak-hoz hiszen hosszú éveken keresztül együtt dolgozott a a pár hete visszavonult vezetőedzővel. A Broncos-nál és a Texans-nál is az offensive koordinátora volt és korábban a Baltimore Ravens-nél irányítóedző volt ahol egy évig együtt dolgozott Tyrod Taylor-al is.

"Tyrod Taylor számára nagyon jó hír az új koordinátor érkezése pedig sokan úgy vélik, hogy a Bills-es korszaka véget ért. Irányítóedző volt Baltimoreban amikor Tyrod Taylor még Joe Flacco tartaléka volt. A Bills Rick Dennison kinevezésével Taylor-nak kedvezett és valószínűleg az irányító személye sokat számított abban, hogy az edző elfogadta a felkérést. Szóval senki se lepődjön meg ha Taylor visszatér. A fizetési sapka miatt azonban valószínűleg ez egy átstruktúrált szerződéssel történik majd meg. De ez akkor is egy nagyszerű hír a Bills kezdőirányítójának."

Az új koordinátor által alkalmazott offense a futásokra, a play action és a bootleg playekre épített ami kedvez a Bills kegyvesztett irányítójának. Taylor stílusához sokkal jobban passzol a Dennison (-Kubiak) rendszer mint a tavalyi szezonban alkalmazott séma.

nfl.com, Fotó: bleacherreport.com