Sean Payton az 50 pontos vereség ellenére sem tart a kirúgástól

Sean Payton egy év kihagyás után visszatért az NFL-be és a Denver Broncos irányítását vette át. Az alapszakasz kezdete előtt nem hagyta megjegyzés nélkül, hogy elődje, Nathaniel Hackett milyen rossz munkát végzett a csapatnál de ahogyan az lenni szokott visszavágott a karma.

Payton még Hackettnél is rosszabbul kezdte a denveri kalandot. A New Orleans Saints-el korábban Super Bowlt nyerő vezetőező elvesztette mindhárom mérkőzését ráadásul vasárnap este 70-20 arányban kapott ki a Dolphinstól. Payton viszont a borzasztó kezdés és a vasárnapi 50 pontos vereség ellenére sem tart a kirúgástól.

"Nézze, ez egy nehéz nap volt és a mai nap nem lesz szórakoztató, és valószínűleg nem is lesz az egyhamar, amíg nem kezdünk el nyerni néhány meccset" - mondta a Broncos edzője, Sean Payton hétfőn, kevesebb mint 24 órával azután, hogy a Miami Dolphins 70 pontos verést zúdított a csapatára.

Jobb munkahetet kell tartanunk, mint a múlt héten. Jó tervvel kell rendelkeznünk a csapat ellen, amellyel játszunk. Képesnek kell lennünk arra, hogy mint edzők, azt mondjuk, hé, hol hibáztunk, hol nem végeztünk elég jó munkát? Ennek gyorsan meg kell történnie.

Menet közben tanulunk. ... A részletekre való odafigyelésnek, amit az edzéseken csinálunk, javulnia kell. Nekünk, edzőknek alaposan meg kell néznünk, hogy mit kérünk tőlük."

Fotó: twitter.com,denverbroncos.com