Ron Rivera a holtszezonbéli tervekről beszélt az ESPN-nek

A vezetőedző Ron Rivera az ESPN "NFL Insiders" műsorában szerepelt és megkérték, néhány szóban beszéljen a Panthers holtszezonjáról.

A Panthers korábbi general manager-e és az NFL jelenlegi elemzője, Bill Polian arra kérte Rivera-t, beszéljen az offense átalakításáról, Rivera pedig megismételte azon meggyőződését, hogy az irányító Cam Newton-nak kevésbé kellene szerepet vállalnia a futójátékban.

"(Az offensive koordinátor) Mike Shula és én leültünk és beszélgettünk arról az irányról és jövőképről, amit ki akarunk próbálni és meg akarunk csinálni." mondta Rivera. "Meg fogunk változtatni néhány dolgot, nyilván. A legfontosabb dolog, hogy felismertük, az elsődleges futónk nem lehet az irányítónk."

Ahhoz, hogy a futójáték visszatérjen oda, ahová Rivera akarja, az kell, hogy megerősítsék az offensive line-t.

"Dolgozni és javítani kell a keret mélységén." mondta.

Rivera elmondta azt is, hogy a bal tackle Michael Oher, aki mindössze három meccsen játszott 2016-ban, mielőtt sérült listára került, szépen javul.

"Michael folytatja a protokollt." mondta Rivera. "Volt néhány igazán jó napja és dolgozik azon, hogy visszanyerje a régi formáját. Nagyon optimisták vagyunk. Az orvosok továbbra is együtt dolgoznak vele."

Rivera-t megkérdezték a defensive tackle Kawann Short-al kapcsolatos tervekről is, aki egyértelműen a legnagyobb név a Carolina lehetséges korlátlan szabad ügynökei között.

"Volt már néhány megbeszélésünk a fizetési sapkával kapcsolatban. (A general Manager) Dave Gettleman és a munkatársai már megnézték és a legjobb megközelítés KK szabadügynökségéhez nyilvánvalóan az, hogy valószínűleg tag-et fog kapni." mondta Rivera. "Ha így alakul, ám legyen. Ha nem, azt hiszem, nyélbe tudnak ütni egy szerződést és elég optimista vagyok ezzel kapcsolatban. KK nagyon fontos része annak, amit csinálunk."

Végül Rivera-t megkérdezték arról, is, tervezi e, hogy Houston-ban marad és megnézi e a Super Bowl-t.

"Nem, én egy rossz vesztes vagyok." viccelődött. "Nem fogok itt maradni és megnézni."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Forrás: espn.com