Drake Maye-nek csak egy támadósorozat jutott

Ma hajnalban bemutatkozott az NFL-ben a New England Patriots által a Draft harmadik helyén kiválasztott Drake Maye. A fiatal irányító nem volt kezdő, csereként szállt be a mérkőzésbe de sok időt nem tölthetett pályán élete első profi mérkőzésén.

Maye csak egy támadósorozatot kapott a Carolina Panthers elleni hajnali mérkőzésen. 3 passzából 2 volt sikeres, 19 yardot passzolt 0 touchdown és 0 interception mellett. 84-es irányítómutatóval zárt.

"Azt hiszem, először is félelmetes volt, hogy kint voltam a stadionban" - mondta Maye az első NFL-es szerepléséről. "Azt hiszem, a draftolásom utáni nap óta először voltam a stadionban, a tegnapi sétán kívül. Szóval más érzés volt ott lenni a szurkolókkal. Volt egy kis borzongás a testemben, de egyszerűen fantasztikus volt valaki más ellen versenyezni".

A mérkőzésen Jacoby Brissett volt a Hazafiak kezdőirányítója, neki is 1 támadósorozat jutott. A veterán játékosnak ugyancsak 3 passzkísérlete volt de egyik sem volt sikeres. Bailey Zappe kapta a legnagyobb szerepet, 20 passzából 12 volt sikeres 108 yardért. A hatodik körben kiválasztott Joe Milton III is bemutatkozott, 6 passzából 4 volt sikeres, 54 yardot passzolt és kiosztotta a mérkőzés egyetlen TD passzát.

Fotó: bostonglobe.com