Négyéves szerződést írt alá Jack Del Rio

Jack Del Rio még hosszú évekig a Raiders alkalmazásában fog állni. Tegnap bejelentették, hogy négyéves szerződést kötöttek a vezetőedzővel. Del Rio a hosszabbítással 2020-ig rendelkezik érvényes szerződéssel.

Del Rio két éve érkezett és a korábbi 3 győzelmes szezon után az első idényében 7 győzelmet aratott. A tavalyi alapszakasz bekövetkezett a várva várt áttörés és miután 12 győzelmet szereztek az alapszakaszban véget vetettek a 14 éves playoff nélküli időszaknak.

"A Raiders átalakította Jack Del Rio eredeti szerződését és megjutalmazta egy négyéves szerződéssel. Örülök, hogy tovább folytatja a munkát és ez egy jelentős lépés a céljaink elérése érdekében." - szerepelt Mark Davis közleményében.

Del Rio korábban kilenc éven keresztül a Jacksonville Jaguars vezetőedzője volt, 68-71-es mérleget ért el a csapatával. A 2011-es szezon közepén menesztették majd három szezonon keresztül a csoportrivális Denver Broncos defensive koordinátora volt.

A vezetőedző első két szezonja igen jól sikerült a Raiders élén és ha sikerrel veszi a következő két szezont is akkor Jon Gruden (1998-2001) után ismét lesz egy vezetőedző aki megélte a negyedik szezonját Raiders vezetőedzőként.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

nfl.com, Fotó: twitter.com