A Raiders kirúgta a vezetőedzőjét és a general managerét

Hajnalban Mark Davis csapattulajdonos meglépte azt amit sok Fosztogató szurkoló szeretetett volna. Megvált a csapat vezetőedzőjétől Josh McDaniels-től és general managerétől Dave Ziegler-től. Nyolc fordulót éltek túl az idei szezonban és az utolsó két vereség az állásukba került. Érkezésük óta 9-16-os mérleget értek el a csapattal.

A tulajdonos korábban lenyilatkozta, hogy a 2024-es szezon végéig ad haladékot a New England Patriotstól érkező párosnak rendbe tenni a dolgokat. A pályán látott érthetetlen döntések illetve a menedzsment érdekes döntéseit követően mégsem várt Davis.

"Miután sokat gondolkodtam azon, hogy mire van szüksége a Raidersnek a továbblépéshez, úgy döntöttem, hogy elválnak útjaink Josh-sal és Dave-vel" - áll Davis közleményében. "Szeretném megköszönni mindkettőjüknek a kemény munkáját és csak a legjobbakat kívánom nekik és családjuknak".

A vezetőedzői posztot ideiglenesen Antonio Pierce veszi át aki tavaly érkezett a csapathoz mint a linebackerek edzője. Korábbi NFL játékos, linebacker poszton szerepelt, de edzőként csak kétéves NFL tapasztalattal rendelkezik. A general manageri posztot ideiglenes a csapat GM asszisztense Champ Kelly veszi át. Kelly ugyancsak tavaly érkezett a Fosztogatókhoz, korábban a Chicago Bears és a Denver Broncosfront officeban dolgozott.

Fotó: twitter.com

img_0195.jpeg