Zajlik az élet

nfl-free-agency.jpg

Van az a szituáció, amikor az élet teljesen átírja terveket. a mai nap is ilyen volt. miközben Nflfan kollégával azon csevegtünk, hogyan fogom megírni hőbörgő cikkemet arról, hogy mi az istenért pörör az NFL Tony Romo, illetve Jimmy Garoppolo jövőjén. (Röviden: előbbi kórház, majd öregek otthona, utóbbi 1-2 év vergődés valamelyik gyengébb csapatnál, aztán nyugdíj)

Erre jött a mai nap és kinyíltak a pénztárcák. az idei legértékesebb szabad ügynökök krémjét egy pillanat alatt lekapták a piacról, és most ott állunk, hogy a várva várt az annyira várt nagy játékos mozgás elmarad.

Ám nem vagyunk egyedül, az NFL.com lelkes tollforgatói is hasonló cipőben vannak.  A Gregg Rosenthal és Chris Wesseling által oly alaposan összehozott TOP 101 szabad ügynök listáját tegnap kirakták, ám mára az első 10 játékosból már csak három maradt szabadon igazolható: Alshon Jeffrey (Mackók), Calais Campbell (Cards) és Brandon Williams (Hollók).

eb.jpg

Miközben ezeket a sorokat írom a rákot teljesen legyőző Eric Berry aláírta 6 éves, 78 millás szerződését, amivel így valószínűleg egy életre (nagyon helyesen) a KC-ben marad. A Chiefs Berry hosszabbítása mellett megvált a közelmúltbegyik legjobb running backjétől Jamaal Charlestól.

ap.jpg

Ám nem maradunk nagy hal nélkül, hisz a Vikingek (ki tudja miért) úgy döntöttek, hogy nem tartanak tovább igény Andrian Petersonra! Így megkezdőthet a verseny a 31 éves futó kegyeiért. Első blikkre a legkomolyabb kérőknek a Kalózok és az Óriások tűnnek. Kiderül kibírja tovább brifkóval!  

Peterson-al ellentétben közben kiderült, hogy a Washinton Redskins irányítója nem megy sehova. Kirk Cousins ismét franchise taget kapott a csapattól.

Képek:

bluegoldsports.com, twitter.com, cnn.com