A szurkolók Draft választása: Jamal Adams

Kit kellene a Panthers-nek választani a nyolcadik helyen a 2017-es draft-on? A panthers.com megnézte a szurkolók választásait a Twitter-en. A következő játékos az LSU safety-je, Jamal Adams.

Miért logikus: Jamal Adams-ben megvan minden, amit a megfigyelők egy erős safety-ben keresnek. A 185 cm magas, 97 kilogrammos LSU játékos lenyűgöző erővel játszik a futójátékok során és megvan az atletikussága ahhoz, hogy következetes legyen a passzjátékoknál. Emellett vezetői képességeinek megvillantásával is felhívta magára a figyelmet. Könnyen belátható, hogy a Panthers miért érdekelt abban, hogy Adams a secondary-be kerüljön. A veterán Kurt Coleman egy játékmester free safety lett, Adams pedig azonnal éreztetheti hatását a strong safety poszton.

Max Henson véleménye: Rendkívül nehéz kritikát találni Adams draft elemzésében. Egy kész játékos és az LSU mindig is ismert volt arról, hogy NFL-kész védőket küld a következő szintre. De Adams vajon elérhető lesz, amikor a Panthers fog választani? Ebben a korai szakaszban sokan úgy gondolják, Adams holtbiztos TOP5 választás. De biztosan megér egy hosszabb pillantást, ha lecsúszik a nyolcadik helyig.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: mmqb.si.com