Brent Grimes féle igazolások kellenek a Buccaneers-nek

Azt hiszem nem túlzom el, ha azt mondom a Buccaneers sorsfordító holtszezon előtt áll. Ez a holtszezon kihatással lesz a csapat elkövetkezendő 5-10 évére. Sokadszor írom le, pénz sok van, a lejáró szerződésű és megtartásra érdemes játékosok pedig nem szabadna, hogy túl sokat emésszenek fel ebből.

Vagyis egy jó igazolási politikával egy konstans módon a rájátszásban szereplő, vagy azért a végső fordulóig küzdő csapatot lehet összeépíteni. Ellenkező esetben a Bucs a Cleveland Browns hányattatásait s vele sok top ötös drafthelyet biztosít magának az elkövetkezendő évtizedben. Ezt gondolom senki sem akarhatja! Mi szurkolók kimondottan nem szeretnénk!

A Buccaneers csapatának olyan igazolásokat kell végrehajtania, amik minőségben azonnal javítani tudnak a játék képén! Olyan igazolásokra van szükség, mint volt tavaly pl. Brent Grimes. Ő azonnal hozzá tudott tenni. S ami fontos, minőségi munkát végzett, ezzel is segítve a sok éve vergődő secondary javulását. Mindenki elismerte őt, köztük edzője Mike Smith is:

"Ö sokkal fiatalosabban játszik, mint a tényleges életkora. Tele van energiával. Úgy edz és úgy játszik. Nagyon aktív játékos, aki tudja hogyan legyen a hasznunkra. Produktív játéka pedig termékeny a számunkra."

Ha Jason Licht ügyes, egy szekérderéknyi hasonló játékost igazolhat. Legfeljebb jövőre sem lesz kompenzációs drafthelyünk!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: foxsports.com