A Dolphins megvált a közelmúlt legnagyobb Draft bustjától

Új csapatot kereshet magának a 2013-as Draft harmadik választottja. A Miami Dolphins bejelentette, hogy elküldte defensive endjét Dion Jordan-t amivel 3.2 millió dollárt szabadítanak fel a fizetési sapkából.

Jordan menesztését az elbukott fizikai felmérővel indokolta a csapat de rengeteg más okot is mondhattak volna. A védő eddigi négyéves pályafutása során csak 26 mérkőzésen lépet pályára, 46 tacklet és 3 sacket szerzett.

A picket eredetileg az Oakland Raiders birtokolta de a Dolphins feltradelt az ígéretes pass rusherért. Hogy megszerezhessék a védőt átadták az első kör 12. és a második körös pickjüket is. A csere egyik csapatnak sem jött be igazán mert a Raiders D. J. Hayden-t választotta ki az első körben.

Jordan az utóbbi évek legnagyobb Draft bustjának számít mert a gyenge játéka mellett a sorozatos eltiltások miatt csak kevés mérkőzésen számíthattak a szolgálataira. Tiltott szerek használata miatt eltiltották a 2014-es szezon első hat mérkőzéséről és az elmúlt két szezont teljes egészében ki kellett hagynia.

nfl.com, Fotó: twitter.com