Mark Sanchez térdsérülése miatt a Bears gyorsan visszahívta a már elküldött tartalékirányítóját

Érdekes napon van túl a Chicago Bears csapata. Tegnap bejelentették, hogy lemondtak a harmadik számú irányító posztjára pályázó Connor Shaw-ról, hogy helyet csináljanak a múlt héten szerződtetett Victor Cruz számára de pár órával később az OTA edzésen térdsérülést szenvedett Mark Sanchez.

Nagyon gyorsan kiderült, hogy Sanchez kihagyja a hátralevő OTA edzéseket, a mini edzőtábort és csak az edzőtáborra fog felépülni. A Bears vezetői így gyorsan levették Shaw-t a waiver listáról.

A tavalyi szezont sérülés miatt kihagyó Shaw az edzőtábor kezdetéig most lehetőséget fog kapni a Bears edzésein. Persze másik oldalról nézve valami hatalmasat kellene alkotnia hiszen egyszer már lemondtak róla és igazából csak kényszerből van még Chicagoban.

Shaw a twitteren elköszönt a csapattól majd válaszolt a saját bejegyzésére:

Shaw-hoz hasonlóan Sanchez sincs könnyű helyzetben. Az igaz, hogy megnyerte a Shaw-al szembeni versenyt de még így is csak harmadik számú irányítónak számít a korábbi elsőkörös játékos. Jelen pillanatban az offseasonban szerződtetett Mike Glennon számít kezdőnek és a Draft második helyén kiválasztott Mitchell Trubinsky pedig tartaléknak.

nfl.com, Fotó: twitter.com