A tulajdonosok hajlanak Jameis Winston megfizetésére

Tulajdonképpen nem is csoda, hogy a Glazer család Jameis Winston-ban egyértelműen a franchise irányítóját és arcát látja. Anno az ő nyomásuk is kellett a draftolásához, mert mint később megtudtuk, a 2015-ös drafton az akkor még támadó koordinátor Dirk Koetter kívánságlistáján is Marcus Mariota szerepelt.

A tulajdonosok szava azonban szentírás volt Jason Licht számára. Azóta az is kiderült, hogy Koetter és Winston munkakapcsolata csak rövid távon működik, hosszú távon újra és újra előjönnek a már egyszer kijavított problémák.

Mégis úgy tűnik, hogy Jameisnek bizalom lesz szavazva. Ennek előszele volt az ötödik éves opció lehívása és a jelek szerint a háttérben már dolgoznak a hosszútávú kontraktus kialakításán, hiszen a Glazerek interjúikban is megerősítették, vele tudják elképzelni a jövőt és sokat várnak a fiatal irányítótól.

Az OTA-ról érkezett hírek szerint úgy tűnt, a tavaly nem túl konzisztensen működő Winston-Jackson játékkapcsolat mintha olajozottabb lenne. Ez igaz még annak ellenére is, hogy DeSean Jackson nem minden önkéntes edzésen volt jelen.

Apropó, nem volt jelen! A napokban írtam, hogy Jason Pierre-Paul távol maradt az OTA-tól. Most már a Bucs edzőkomplexumában van és a kérdésekre elmondta, hogy minden rendben, mindössze a családja Floridába költözését intézte. Mondjuk nekem ebben csak annyi a furcsaság, hogy komolyan nincs a Bucs hatalmas gépezetében egy ember, aki ebben segíthetett volna neki? Talán mindegy is. A kötelező minicamp-re megérkezett és kíváncsian várjuk milyen formában is van.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com