David Johnson nem hagyja ki az edzőtábort

Az Arizona Cardinals edzői stábjának nem kell attól tartania, hogy legjobb támadójátékosuk kihagyná az edzőtábor elejét. A veterán játékosok számára ugyan csak pénteken kezdődik az edzőtábor Glendale-ben de David Johnson már ma bejelentkezett.

A running back szerződésének utolsó évébe lép és sok társával ellentétben nem a holdout-ot választja (az önkéntes felkészüléseket azért kihagyta). Ésszerű döntésnek tűnik, hogy nem akarja kihagyni a felkészülést mert tavaly csak egyetlen mérkőzésen tudott pályára lépni.

Rögtön az alapszakasz első fordulójában megsérült a csuklója és erre ráment az egész szezonja. Eddig csak két szezont játszott végig de a 2016-os szezonban igazán jól teljesített. 1.239 futott yardot, 16 TD-t, 879 elkapott yardot és 4 elkapott TD-t szerzett két éve így nagy reményekkel várhatta a tavalyi szezont.

Ha megismétli a két évvel ezelőtti szezonját akkor biztosan egy igen jól fizető szerződést tesznek majd elé. Nem valószínű, hogy Johnson lesz posztjának legjobban fizetett játékosa de az biztos, hogy közel lesz hozzá.

nfl.com, Fotó: