Johnny Manziel-t eltradelte a csapata

Johnny Manziel pályafutása a Hamilton Tiger-Cats csapatánál meglepően rövidre sikeredett. A Kanadai ligában szereplő együttes bejelentette, hogy eltradelte a korábbi elsőkörös irányítót az ugyancsak kanadai Montreal Alouettes csapatával.

Manziel korábban kétéves szerződést kötött a Hamilton-al de a jelek szerint nem tudta legyőzni Jeremiah Masoli-t. Új csapatánál azonban lesz egy régi ismerőse Mike Sherman személyében. A Montreal idén kinevezett vezetőedzője volt a Texas A&M vezetőedzője 2011-ben így egy évig együtt dolgozott Manziel-el.

Az Alouettes csapatának keretében három irányító szerepelt Drew Willy, Jeff Mathews és Matt Shiltz személyében. A csapat támadóegysége amúgy a leggyengébb volt a tavalyi szezonban így ha Manziel ezeket a srácokat sem tudja legyőzni akkor nem számíthat sok jóra a jövőben.

Manziel valószínűleg új csapatában már pályára fog lépni a kanadai ligában mert biztosan nem azért tradeltek érte, hogy a padon tartsák vagy esetleg elküldjék. Az irányító idén megpróbált visszatérni az NFL-be, ez tavasszal nem sikerült, és a mostani trade sem azt mutatja, hogy valaha is újra látjuk majd az amerikai profik között.

nfl.com, Fotó: twitter.com