Akiket elküldhetnek az edzőtáborban: Brett Hundley, Packers

Tavaly Aaron Rodgers sérülése miatt a vártnál is több lehetőséghez jutott a Green Bay Packers tartalékirányítója Brett Hundley. Az irányító azonban nem tudta megragadni a kínálkozó lehetőséget, a 11 pályára lépése (9-szer kezdő) igen feledhetőre sikeredett.

Mindig visszaesést hoz egy kezdőirányító kiesése, de a Rodgers nélküli Packers támadóegység borzasztó erőtlenül teljesített. Emiatt a szezon után elküldték Edgar Bennett offensive koordinátort és az irányítók edzőjét Alex Van Pelt-et.

Az offseasonban egy tradeel (Damarious Randall cornerback átadása, a negyedik és ötödik körös pickek felcserélése) megszerezték a Cleveland Browns irányítóját DeShone Kizer-t. A tavalyi második körös választott azonban még Hundley-nál is gyengébb szezont futott.

DeShone Kizer Brett Hundley
Mérkőzés 15 11
Passzkísérlet 476 316
Sikeres passz 255 192
Passzolt yard 2.894 1.836
Passzolt TD 11 9
Interception 22 12
Irányító mutató 60.5 70.6

 

Persze a tavalyi Packers és Browns offenset össze sem lehet hasonlítani de nagy harc várható kettejük között. Egyes hírek szerint a verseny nem csak a tartalék posztról szól hanem a kerettagságért. A Packers két irányítóval is nekivághat a szezonnak.

nfl.com, Fotó: cbssports.com