Dez Bryant az előszezon mérkőzés után megfontolja a Cleveland-i lehetőséget

Dez Bryant egykoron a liga legjobb elkapói közé tartozott de az áprilisi elküldése után nem kapkodtak utána a csapatok. Az utóbbi időben a Cleveland Browns csapatával hozták összefüggésbe az elkapót de eddig nem érdekelte az Ohio-i csapat hívása.

Korábban a Baltimore Ravens volt a legfőbb érdeklődő, állítólag fel is ajánlottak neki egy szerződést de az elkapó visszautasította. Akkor még kevesellte a felkínált hároméves, 21 millió dolláros szerződést. Mostanra kiderült, hogy hiba volt mert más csapat még ennyit sem kínált.

John Dorsey a Browns general managere elárulta, hogy megkereste Bryant-et de az elkapó még vissza sem hívta. A csütörtöki előszezon mérkőzés alatt a jelek szerint azonban meggondolta magát az elkapó és főként Baker Mayfield játékával volt elégedett.

A jövő hét folyamán el is látogat Cleveland-be. A Browns még mindig 60 millió dollár szabad hellyel rendelkezik a fizetési sapkában így anyagi szempontból nem okoz problémát Bryant szerződtetése. Persze az már más kérdés, hogy mennyit ér a jelenleg 29 éves elkapó aki az utolsó három szezonban nem tudta átlépni az 1.000 yardot.

nfl.com, Fotó: twitter.com