Még 12 csapat nem nyerte meg a Super Bowl-t

Hajnalban kezdetét veszi a Super Bowl-ért folytatott verseny így még mindegyik csapat reménykedik benne, hogy februárban az Ő játékosaik emelhetik magasba a Vince Lombardi trófeát. A 32 csapat közül azonban 13 együttes a Super Bowl korszak 52 éves történetében még egyetlen alkalommal sem nyerte el trófeát.

A Bengals, a Bills, a Browns, a Cardinals, a Chargers, a Falcons, a Jaguars, a Lions, a Panthers, a Texans, a Titans és a Vikings még trófea nélkül áll jelen pillanatban. A Browns, a Jaguars, a Lions és a Texans ráadásul még döntőbe se jutott az utolsó 52 szezonban. Jó a Jaguars-t csak 1995-ben míg a Texans-t 2002-ben alapították.

A felsorolt 12 csapatból 9-nek már volt lehetősége (a Bills-nek például egymást követő 4 szezonban is) a trófea megszerzésére de a szezon legfontosabb mérkőzésén rendre elbuktak.

Idén februárban azonban egy együttes már kikerült ebből a listából hiszen a Philadelphia Eagles a New England Patriots legyőzésével megtörte a "rossz szériáját". Tavaly is megtörténhetett volna a bravúr de az Falcons akkor 28-3-as vezetésről alulmaradt a Patriots ellen.

si.com, Fotó: dailytelegraph.com.eu