Aaron Rodgers visszatérése kellett a Packers fordításához

Hajnalban lejátszották az idei első vasárnap esti mérkőzését amelyre egy igazi történelmi párosítást választottak a szervezők. Ráadásul a Green Bay Packers és a Chicago Bears összecsapásán farkasszemet nézett a liga legjobban kereső játékosa és legjobban kereső védőjátékosa.

A mérkőzés a hazai csapatnak állt de nagyon döcögősen kezdték a mérkőzést. Amíg az első negyedben egy helyben topogtak a rossz megoldások és büntetések miatt addig a Bears az első támadósorozatának végén touchdownt szerzett Mitchell Trubinsky futásának köszönhetően.

A második negyed sem a Packers-ről szól sőt bekövetkezett az amitől a hideg rázza a csapat szurkolóit azaz megsérült Aaron Rodgers. Helyére DeShone Kizer állt be aki ellen egyszerűen remekelt a Bears újonnan szerzett védője Khalil Mack.

A második játékrész végén egy utolsó rohamot indított a Packers de Kizer passza egyenesen Mack kezében kötött ki akit meg sem tudtak állítani az endzone-ig. A Packers tartalékirányítója kétszer is elvesztette a labdát (egy interception és 1 fumble) és mindkettőt Mack okozta.

A harmadik negyedben visszatért Rodgers de a helyzet nem sokat változott. A játékrészben mindkét csapat értékesített 1-1 mezőnygólt így maradt a félidei 17 pontos Bears vezetés. A negyedik negyedben Rodgers bekapcsolta a rakétákat és ahogyan azt már többször láthattuk megfordította a mérkőzést.

A harmadik negyed végén elkezdett támadósorozat végén TD-vel zártak amelyet egy Davante Adams TD elkapás követett. A két bekapott 6 pontosra csak egy mezőnygóllal tudott válaszolni a Bears így a mérkőzés végi Randall Cobb elkapással (és az extra ponttal) a Packers behúzta a találkozót.

nfl.com, Fotó: twitter.com