Elsőkörös elkapóval erősített a Patriots

Tegnap bejelentették, hogy a New England Patriots megerősítette az elég vékonynak tűnő elkapósorát. Választásuk a korábbi elsőkörös elkapóra Corey Coleman-re esett akivel egyéves szerződést kötöttek. Coleman mellett lecsaptak még a Broncos korábbi elkapójára Bennie Fowler-re is.

A két elkapó szerződtetésére azután került sor, hogy a csapat lemondott Chad Hansen és Riley McCarron játékjogáról. Julian Edelman eltiltása miatt Phillip Dorsett, Chris Hogan és Cordarrelle Patterson bevethető elkapóként így Coleman-nak minden esély megvan rá, hogy beverekedje magát a kezdőcsapatba.

Coleman-t a 2016-os Draft első körének 15. helyén választotta ki a Browns de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ebben a sérülések is szerepet játszottak mert kétéves pályafutása alatt 13 mérkőzést is ki kellett hagynia.

Végül idén egy 2020-as hetedik körös Draft pickért cserébe elcserélték a Buffalo Bills csapatával. Itt annak ellenére sem tartottak igényt a szolgálataira, hogy az elküldése után 3.5 millió dollár maradt utána a fizetési sapkában. Eddig 56 elkapásból, 718 elkapott yardot és 5 elkapott touchdownt szerzett.

Fowler draftolatlan szabadügynökként 2014-ben csatlakozott a Denver Broncos csapatához. Négy szezon alatt 56 elkapásból, 698 elkapott yardot és 5 elkapott touchdownt szerzett. Nem hosszabbítottak vele így egyéves szerződést kötött a Chicago Bears-el de a végső keretszűkítéskor megváltak tőle.

nfl.com, Fotó: twitter.com