Julian Edelman, Mark Ingram és Vontaze Burfict is visszatér a héten

Mint minden a évben a liga vezetősége idén sem volt szűkmarkú a büntetések kiosztásakor. Sok játékos négy mérkőzéses eltiltást kapott így mivel már az ötödik hétre készülnek a csapatok ezért az eltiltott játékosok csatlakozhatnak a csapattársaikhoz.

Péntek hajnalban visszatér Julian Edelman és talán soha nem számítottak ennyire a szolgálataira mint most. A harmadik játékhéten nagyon szenvedtek a Lions ellen de vasárnap estére javult a helyzet és Josh Gordon is kezdi megszokni az új csapat de Edelman már csak a jelenlétével is leköt minimum egy vagy két védőt amivel a többiek dolgát is megkönnyíti.

Tavaly a Mark Ingram, Alvin Kamara páros a liga legjobb running back duóját alkotta. Kamara idén is jól teljesít de a tavalyi évhez hasonlóan most is főleg a passzjátékban számítanak rá. A földön újra Ingram lesz a főszereplő aminek köszönhetően kevesebb labdacipelést fog kapni Kamara és jobban bevonhatják a passzjátékba.

Vontaze Burfict számára nem ismeretlen az eltiltás de a Bengals linebackere is visszatérhet a védelem közepére. Lejár a tiltott szerek miatt kapott eltiltása és szükségük is lesz rá mert a Bengals defense finoman szólva sem szerepel jól. Passz ellen a liga ötödik legrosszabb alakulata míg a futás ellen is a közepesnél gyengébben teljesítenek.

New England Patriots Julian Edelman

New Orleans Saints Mark Ingram

Baltimore Ravens Jimmy Smith

Cincinnati Bengals Vontaze Burfict

Dallas Cowboys David Irving

Indianapolis Colts Robert Turbin

Los Angeles Chargers Corey Liuget

New York Jets Rashard Robinson

Oakland Raiders Daryl Worley

San Francisco 49ers Victor Bolden

twitter.com, Fotó: boston.com