A Falcons csak a támadóiban bízhat?

Matt Ryan-ék bajban vannak. Na persze az 1:4-es szezonkezdet közel sem a négyszeres Pro Bowler irányító egysége miatt alakult ki. Ők az elmúlt három mérkőzésen összeszorgoskodtak 90 pontot. Ugyanakkor a védelmük a Saints ellen 43, a Bengals ellen 37 és a Steelers ellen 41 pontot kapott. Jó, ebből az utolsó fordulóban volt egy fumble return touchdown, ami nem róható a defense számlájára! De ez még így is sok.

A Dan Quinn féle defense váratlanul gyenge teljesítményének megvan az oka is. IR listán van a két fiatal játékos, Deion Jones és Keanu Neal, de rajtuk kívül itt található Riccardo Allen is. A hétvégi mérkőzésen további hiányzók lesznek a védőfalból, méghozzá Grady Jarrett és Derick Shelby kényszerül távol maradni. Ez persze lehet egy lehetőség a Bucs offense számára, de ki tudja hogyan tér vissza a kezdő irányítók világába Jameis Winston?

Az Atlanta részéről a támadók oldaláról is lesznek hiányzók. A futó, Devonta Freeman nem tud szerelést húzni, a guard Andy Levitre pedig már korábbról IR listán van.

Persze nem csak a Falcons oldalán lesznek hiányzók. A Bucs oldalán biztos kimaradó egyenlőre csak Marcus Williams, de kérdéses O.J. Howard, Jordan Whitehead, Carlton Davis és Beau Allen szereplése.

Mindkét félnek rendkívül fontos a hétvégi W betű. A Falcons egy vereséggel nagy valószínűséggel elszáll, a Bucs pedig akár egy hosszabb vereségsorozatba kezdhet, ha nem sikerül hozni ezt az idegenbeli meccset. Nehéz és fontos rangadót vív tehát a két csoportrivális. Go Bucs!

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com

Fotó: thefalcoholic.com