Eli Manning lecseréléséről beszélnek

A New York Giants-nél finoman szólva sem ilyen szezon kezdetről álmodoztak és a rossz kezdés miatt változásokra lehet számítani. Az Eagles ellen elvesztett mérkőzés után megkérdezték Pat Shurmur vezetőedzőt, hogy gondolkodik-e irányítócserén.

Shurmur természetesen azt mondta, hogy nem és bíznak Manning-ben de ettől függetlenül azért nincs biztonságban az irányító. A kétszeres Super Bowl irányító elég gyengén játszik idén és a hírek szerint a sikertelenség már az öltözői hangulatot is rombolja.

Ráadásul egyre többen kezdenek visszautalni az idei Draftra amikor a második helyen nem irányítót hanem Saquon Barkley-t választották. A futóval nincs probléma ugyanis remekül kezdte a pályafutását de a problémák miatt ahogyan szokott lenni előkerültek a kritikusok.

Odell Beckham Jr. korábban még kiállt Manning mellett de mostanra már Ő sincs meggyőződve arról, hogy Eli-nak kellene vezetni a csapatot. OBJ mellett több csapattársa is hasonló véleményen van mert a hírek szerint a Giants játékosok többsége nem fogadná rosszul az irányítócserét.

Ha a váltás mellett döntenek akkor jöhet Davis Webb aki tavaly már kapott egy mérkőzés Manning helyén, az idei negyedik körös választott Kyle Lauletta vagy az egész karrierjében tartaléknak számító Alex Tanney. Ha nem sikerül rendbe tenni a dolgokat akkor nem kell félni és jövőre biztosan irányító érkezik majd az első helyek valamelyikén.

profootballrumors.com, Fotó: twitter.com