Holnap jön az epikus 1.700 yardos meccs visszavágója

Legalábbis az irányítók szemszögéből. Patrick Mahomes és Baker Mayfield holnap este először mérkőzik meg egymással a profik között de az utolsó találkozásuk igen emlékezetesre sikeredett. Két éve Mayfield az Oklahoma, Mahomes a Texas Tech játékosa volt és 66-59-re előbbi nyerte a mérkőzésüket. Mayfield mostani győzelmére azért nagyon kicsi esély mutatkozik.

2016 október 22.-én Lubbock-ban, Texas államban 60.248 néző előtt a két irányító bebizonyította, hogy elsőkörös tehetségek. Mindkét csapat 854 támadóyardot szerzett így a nézők egy több mint 1.700 yardos mérkőzésnek lehettek szemtanúi.

Mayfield 36 passzkísérletéből 27 volt sikeres, 545 yardot és 7 touchdownt passzolt. Mahomes 88 passzkísérletéből 52 volt sikeres, 734 yardot és 5 touchdownt passzolt de egy alkalommal eladta a labdát. A Bengals jelenlegi running backje Joe Mixon is feltett 263 futott yardot a táblára.

A jelenlegi keretek és játék ismeretében valószínűleg a holnapi összecsapásuk nem fog szoros mérkőzést hozni. Ha csak a két évvel ezelőtti számok felét hozzák akkor is nagyon jó mérkőzést játszanának.

profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: