Az idei szezonra kiesett a Chargers védője és a Cardinals falembere

Az elmúlt forduló sok áldozattal járt és sok játékos számára már véget is ért az idei szezon. A Rams elkapója Cooper Kupp és a Redskins újonc támadófalembere Geron Christian már nem léphet pályára az idei szezonban és hasonlóképpen járt Denzel Perryman és Justin Pugh is.

A Los Angeles Chargers linebackerének Perryman-nek megsérült a térdében a külső oldalszalag és elkerülhetetlen a műtéti beavatkozás. Egy ilyen sérülésből való felépülés minimum 3-4 hónapot vesz igénybe így legkorábban jövőre térhet vissza. Persze azt jelenleg nem lehet tudni, hogy melyik csapat játékosaként tér majd vissza a pályára mert a szezon végén lejár az újoncszerződése.

Az Arizona Cardinals guardjának Pugh-nak az oldalszalag szakadt el a térdében így a korábbi elsőkörös választott számára is véget ért a szezon. A támadófalembernek nem kell félnie a jövőtől ugyanis idén ötéves, 45 millió dolláros szerződésért érkezett a sivatagba. A mutatott játék azonban már zavarhatja ugyanis bőven átlag alatt teljesített. A szerződésének felépítése miatt még nem kell izgulnia de egy hasonlóan gyenge szezon után 2020-ban elküldhetik a csapattól.

nfl.com, twitter.com, Fotó: twitter.com