Cam Newton felemás napja egy holtponttal ért véget

Cam Newton azt mondta, hogy nem csak egy játék jelentette a különbséget a vasárnapi, Lions elleni 20-19-es vereség során. De érthetően Newton és azok, akik a kérdéseket tették fel, mindig visszatértek ugyanahhoz a játékhoz.

"Meg kell csinálnom azt a játékot." mondta Newton, ugyanazt a hat szót többször is elismételve a meccs utáni sajtótájékoztató során, utalva arra, hogy a Carolina elrontotta a kétpontos kísérletet 67 másodperccel a meccs vége előtt. "Cserbenhagytam a csapatot. Jobban kell játszanom."

Newton három touchdown-passzt osztott ki - ez volt a kilencedik meccse egymás után, amikor legalább kettővel zárt - és az ötödik egymást követő meccsen ért el legalább 100-as passer rating mutatót, ami a leghosszabb sorozat karrierje során. De nyilvánvaló, hogy ez nem számít, miután a késői 8 yardos touchdown-játékot követően a kétpontos kísérlet nem sikerült.

Mivel Graham Gano kihagyott egy 34 yardos mezőnygólt és egy extra pontot a második félidőben, a vezetőedző Ron Rivera inkább a vezetést választotta, mint a döntetlent. Newtonnak rengeteg ideje volt passzolni, de azt mondta, arra gondolt, hogy megpróbálja megfutni, amikor Jarius Wright megjelent előtte teljesen szabadon. Newton azonban túldobta őt.

"Valahogy számítottam rá és én sem csináltam volna másképp." mondta Newton Rivera döntéséről. "Bízott bennem és meg kell szolgálnom ezt a bizalmat. Ezt most nem tettem meg."

Newton megpróbálta a Carolina negyedik idegenbeli vereségét a saját vállára venni, ugyanakkor elismerte, hogy a Panthers csapatában mindenki hibázott.

"Azt hiszem, ma mindenki hibázott. Ez elfogadhatatlan." mondta Newton. "Tökéletes példa a kétpontos kísérlet. Meg kell csinálnom azt a játékot. A meccs másik pillanatában mások hibáztak. Jobbak vagyunk ennél."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu