Alaposan belehúzott a Chiefs támadókoordinátora

ericbienemy.jpg

A jelenlegi edzőpiacon igen keresettnek számít a Kansas City Chiefs offensive koordinátora Eric Bieniemy. Az edzőt igen sok vezetőedző nélkül maradó csapat is felkereste és nem fecséreli az idejét ugyanis négy interjúja is lesz a héten.

Bieniemy már ma átesik az első két vezetőedzői interjúján. A New York Jets és a Tampa Bay Buccaneers vezetőivel találkozik elsőként. Holnap következik a Miami Dolphins majd pénteken a Cincinnati Bengals. Egy csapat azonban biztosan lemarad róla mert visszautasította az Arizona Cardinals-t.

A jelenleg 49 éves Bieniemy korábban 10 éven keresztül a Chargers, a Bengals és az Eagles játékosa volt mielőtt 1999-ben visszavonult. 2006-ban lett edző az NFL-ben, 5 éven keresztül a Vikings majd ugyancsak 5 évig a Chiefs running backjeit edzette majd az év elején kinevezték a csapat offensive koordinátorának.

A Chiefs támadóegységének idei teljesítménye után nem is lehet azon csodálkozni, hogy ilyen sokan érdeklődnek iránta. A Chiefs offense szerezte a legtöbb pontot és összyardot mérkőzésenként. A passzolt yardokban harmadik helyen zártak. Egyedül a futójáték lóg ki egy kicsit lefelé mert itt a 16. helyen végeztek.

nfltraderumors.co, Fotó: twitter.com