Ron Rivera 2019-ben is a Panthers csapatánál látja magát

A liga egynegyede jelentette be a vezetőedzőinek távozását, de Ron Rivera nem tartozik közéjük, azok után sem, hogy a Panthers 2018-ban 7-9-es mutatót ért el. Rivera sajtótájékoztatót tartott, amikor a csapata hétfőn kiköltözött az öltözőből és azt mondta, a tulajdonos David Tepper-rel folytatott legutóbbi beszélgetés alapján vissza fog térni 2019-ben. A general manager Marty Hurney is várhatóan a csapatnál fog dolgozni 2019-ben.

"Nagyon szerencsés vagyok." mondta Rivera. "Lehetőségem volt meglátogatni és beszélni vele a dolgokról, ahogy az előkészületek folynak. Ezt fogjuk folytatni és tovább fogom folytatni a munkát a következő szezonra."

Rivera már 2011 óta a Carolina vezetőedzője - csak hat vezetőedző van a ligában, aki ennél is hosszabb ideje dolgozik ugyanannál a csapatnál. Rivera mutatója 71-56 és a nyolc szezon során négyszer is rájátszásba vezette a Panthers-t.

"Az előrelépésre fogunk összpontosítani." mondta Rivera. "Fejlődnünk kell, alkalmazkodnunk kell, tanulnunk kell. Ha ez nem történik meg, el fogsz tűnni."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu