Los Angelesből érkezik a Bengals új vezetőedzője

Hosszú keresgélés után pont kerül az ügy végére és a hírek szerint megtalálták a Cincinnati Bengals következő vezetőedzőjét. A vezetőség választása a Los Angeles Rams irányítóedzőjére Zac Taylor-ra esett. A hivatalos kinevezésre még várni kell ugyanis addig nem lehet kinevezni az új vezetőedzőt amíg annak jelenlegi csapata még versenyben van a rájátszásban.

A Rams ma este a New Orleans Saints vendégeként lép pályára és a Bengals szempontjából szerencsés esetben már holnap hivatalosan is kinevezhetik a következő vezetőedzőjüket. "Szerencsétlen" esetben február első hétfőéig várniuk kell a hivatalos bemutatásra.

Taylor is gyarapítani fogja a fiatal vezetőedzők táborát ugyanis májusban tölti csak be a 36. életévét. Az edző a Miami Dolphins csapatánál kezdett az NFL-ben. Az ott eltöltött négy szezonja alatt az irányítóedző asszisztense majd irányítóedző volt és később kinevezték támadó koordinátornak.

2016-ban egy évig visszatért az egyetemi futballhoz és a Cincinnati Egyetem támadó koordinátora volt. Tavaly visszatért az NFL-be és a Los Angeles Rams elkapó edzőjének asszisztense lett. Az idei szezonban már az irányítókkal foglalkozott.

Taylor stábjáról is kiszivárgott már némi információ. A hírek szerint az Oakland Raiders korábbi vezetőedzője, Jack Del Rio lesz a védőkoordinátora. A Bengals továbbá engedélyt kért a Raiders-től, hogy a támadó koordinátori posztra interjúztassák az irányítóedző Brian Callahan-t.

nfl.com, Fotó: twitter.com