A Cardinals irányítót választhat az 1/1-es helyen

rosenmurray_1.jpg

Az Arizona Cardinals general managere Steve Keim a Scouting Combine-on adott interjújában még arról beszélt, hogy Josh Rosen a csapat kezdőirányítója de a hírek szerint ennek ellenére mégsem vele képzelik el a jövőt a sivatagban. Ha pedig váltani akarnak akkor irányítót fognak választani az első helyen.

Ha pedig irányító mellett döntenek az idei Draft első helyén akkor a szakértők véleménye szerint Kyler Murray lesz a választottjuk. A csapat új vezetőedzője Kliff Kingsbury már tavaly is kijelentette, hogy mennyire elégedett az Oklahoma irányítójával és ha tehetné akkor Őt választaná ki a 2019-es Drafton.

Ha pedig Murray-ben gondolkodnak akkor el kell cserélniük Rosen-t. Az irányítót a tavalyi Draft 10. helyén választották ki és a hírek szerint a Washington Redskins és a New York Giants is érdeklődik Rosen iránt. Az ára azonban "már lejjebb ment", legjobb esetben is csak egy harmadik körös választást kaphatnak a 22 éves irányítóért cserébe.

Nem okozna meglepetést ha Rosen a két említett csapat bármelyikénél kikötne. A Redskins-nél Alex Smith sérülése miatt csak Colt McCoy bevethető és a Giants-nek most már mihamarabb meg kell találnia Eli Manning utódát aki minden bizonnyal utolsó szezonját kezdi meg idén az Óriásoknál.

nfl.com, Fotó: nfl.com