Egy régi telefonszám miatt esett majdnem kútba a szerződés

Justin Bethel a Baltimore Ravens legújabb corner/special teamere aláírta a papírokat, így mostantól hivatalosan is a csapat tagja. Egy villáminterjújában elmondta, hogy DeCostáék már egy ideje megpróbálták vele felvenni a kapcsolatot, ám egy régebbi, már nem működő telefonszámon keresték.

A helyzet megoldását ezúttal egykori, arizonai csapattársa, Tony Jefferson szállította, aki rendelkezett Justin telefonszámával, így ez a történet is happy enddel érhetett véget. (Gondolom, a twitteren, fészbun irkálás túl new-school Harbáéknak, így az szóba sem jöhetett) Bethel érkezése meg is ágyazott Jaylen Hill cornerback szélnek eresztésének.

Az egykor nagy reményekkel várt védő évek sorát hagyta ki sérülések miatt, tavaly is egy csípőműtét nehezítette helyzetét. Tegnap E kategóriás lett Owings Millsben, azaz egészségügyileg/fizikailag alkalmatlan a sorkatonai szolgálatra, ezért lekaparták a nevét az öltözöszekrényről, belépőkártyáját, Windows jelszavát pedig érvénytelenítették, és a menzán sem kaphat többé finomfőzeléket. Szó szerint ugyanígy járt egyébként a még kevésbé ismert ILB, Bam Bradley is.

Forrás:

Baltimore Ravens Hungary

facebook.com/ravens.hungary