Panthers Mock Draft Report 5.0

Az NFL draft első köre a legnagyobb téma a médiában az év ezen szakaszában, de a valóságban ez a rész a játékosmegfigyelők munkájának csak kis részét teszi ki. A Panthers-nek hét választása van a drafton és néhány draft elemző most a második kört is megvizsgálta, ahol a hiányposztok még mindig szem előtt vannak. Safety, defensive end és offensive tackle szerepel a Carolina második körös célpontjai között ezen a héten, csakúgy, mint az első körben.

Ryan Wilson, CBS

16. OT Jonah Williams

47. S Chauncey Gardner-Williams

Ryan Wilson (CBSSports.com) és Dan Kadar (SBNation.com) szerint is az Alabama offensive tackle-je, Jonah Williams lesz a Panthers első körös választása. A második körben Wilson szerint a Florida safety-jére, Chauncey Gardner-Williams-re esik majd a Carolina választása.

Wilson szerint Gardner-Johnson válaszolt azokra az elmúlt szezonban felmerült aggodalmakra, amelyek a szerelési képességével foglalkoztak, és „a coverage képessége vonzó lehetőséget jelent a Panthers számára.” A második kör őrület lehet a safety-k számára, de a Carolina még így is egy TOP5-ös safety-t csíphet el a 47. helyen.

Dan Kadar, SB Nation

16. OT Jonah Williams

47. DE Zach Allen

Kadar szerint Williams nagyon jó választás a 16. helyen és szerinte a Boston College defensive end-je, Zach Allen kerül a Panthers csapatához a második körben. Allen legalább hat sack-et ért el az utolsó három évének mindegyikében az Eagles-ben és megvan a mérete ahhoz, hogy egy jó belső passz siettető legyen a nyilvánvaló passz-szituációk során.

Matt Miller, Bleacher Report

16. DE Brian Burns

47. OT Kaleb McGary

Miller még tovább ment ezen a héten, egy háromkörös mock draft-ot készített (és a Panthers-nek két harmadik körös választása van). Az első körben a Floridai State defensive end-jére, Brian Burns-tre esett a választása, mondván, hogy „a méretei és a rugalmassága miatt rémálom lehet az offensive tackle-ök számára”.

És ha már a támadó tackle posztról beszélünk, Miller megemlíti, hogy a Washington csapatából Kaleb McGary célszerű második körös választás lenne. McGary leküzdte a pályán kívüli kihívások sorozatát és az elmúlt három évben az egyetemi foci egyik legmegbízhatóbb right tackle-je volt.

A harmadik körben Miller a West Virginia elkapóját, David Sills-t említi a 77., és a Miami defensive tackle-jét,, Gerald Willis-t a 100. helyen - ami a Panthers kompenzációs pick-je.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu