Panthers Mock Draft Report 7.0

A draft folyamat korábbi szakaszában a Mississippi State defensive end-je, Montez Sweat volt a Panthers csapatával kapcsolatban a leggyakrabban említett játékos. De ahogy a draft napja gyorsan közeledik, az elemzőknek már egy kicsit kreatívabbnak kell lenniük ahhoz, hogy Sweat a Carolina csapatához kerülhessen.

Todd McShay (ESPN) szerint Sweat a Panthers-hez került a legutóbbi mock draft során a 16. helyen, de ez a „legjobb forgatókönyv” volt. Charley Casserly (NFL Network) legutóbbi elemzésében Sweat szintén a Carolina csapatához került - miután a Lions csapatával felcseréltek a 8. helyig. R.J. White (CBS Sports) is cserét jósol, csak itt a Panthers a Packers csapatával üzletel a 12. helyért és egy másik defensive end-et választ - a Michigan játékosát, Rashan Gary-t.

Ha Sweat volt a mock draft-ok első felének MVP-je, akkor a második fele a Clemson defensive end Clelin Ferrell-hez tartozik. Ha a furcsa dolgokat keressük a draft történelem során, akkor talán Ferrell lesz a következő: 2012 óta csak egy első körös Panthers választás volt ott a Draft helyszínén és Ferrell az a játékos, akit a legtöbbször említenek a Panthers csapatával egy lapon a mock draft-ok során és nem szerepel az NFL által meghívott 23 játékos listáján.

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu