David Kenney-nek fontos az OTA, Gerald McCoy-nak nem

David Kenney 2015-ben focizott utoljára, amikor is kapott egy váratlan meghívást a Bucs idei újonc táborába. Ő élt is a lehetőséggel és a stábnak nem kis meglepetést okozott azzal, hogy sebességből lényegében mindent megoldott. Ezért aztán az egyik szélső linebacker posztért való küzdelemhez megkapta az esélyt, hiszen meghívták a Bucs idei OTA programjába is, ami hamarosan kezdődik. Bruce Arians is kifejtette, kíváncsi rá, hogy a következő lépést is ilyen magabiztosan veszi Kenney? Az a Bruce Arians, aki amúgy annyira elégedett volt az újoncok teljesítményével, hogy a vasárnapi programról szabadságot adott a résztvevőknek.

Az OTA-n ott lehet még egy pár újonc, mint D'Cota Dixon (S,Wisconsin), Riley Mayfield (OT, North Texas), Spencer Schnell (WR, Illinois State). Ellenben mivel nekik helyet kellett csinálni, már nincs a keretben pl. a nemrég szerződtetett futó, Kerwynn Williams.

Gerald McCoy ellenben még mindig nem lesz az edzőközpontban. Ennek szankciója egyenlőre nem lesz, hiszen az első napok önkéntes alapon működnek. Viszont az a meglátásom, hogy McCoynak félre kellene tennie sértődöttségét és kellene gyakorolnia egy ici-pici önkritikát is. A Browns-szal való trade lehetőség még állítólag nem zárult le végleg, bár az álláspontok nehezen közelednek, főleg McCoy fizetése miatt.A játékos ellenben semmifajta csökkentésbe nem kíván belemenni. McCoy most a jelek szerint arra vár, hogy a csapat kitegye és tárgyalhasson mással, saját szája íze szerint. Hű de megsz...nám, ha én lennék a GM! De szerintem kb. ezt tenné vele Belichick vagy más belevaló csapatvezető is.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com