Tyreek Hill megúszta eltiltás nélkül

Roger Goodell mostanság nagyon jószívű az eltiltások tekintetében ugyanis Ezekiel Elliott után Tyreek Hill is megúszta eltiltás nélkül. Ma délután bejelentették, hogy a Kansas City Chiefs gyermekbántalmazás miatt bajba került elkapóját nem fogja eltiltani a liga.

A közlemény szerint Hill nem vétett a liga magatartás szabályzata ellen. A magyarázat szerint a bizonyítékok alapján nem lehet vagyis inkább Ők nem tudják megállapítani, hogy az elkapó vétett-e a szabályzat ellen.

A közleményt alapul véve az elkapó így részt vehet az edzőtáborban és ha nem sérül meg akkor végigjátszhatja az egész alapszakaszt. Hill most lép szerződésének utolsó évébe és az ügy kirobbanása előtt komoly esélye volt rá, hogy a liga legjobban fizetett elkapója legyen.

Az ügy érthető módon nem vetett rá jó fényt és a mai közlemény ellenére a Chiefs vezetői nem fognak kapkodni a hosszabbítással. Furcsa helyzetbe került a Chiefs mert Hill előtt már problémájuk volt Kareem Hunt-al akit el is küldtek a tavalyi szezon közben. Az offense két legjobbja már bajba került így lehet hamarosan Patrick Mahomes-ről is előásnak valamit.

twitter.com, Fotó: informationcradle.com