A Chiefs védelme bedarálta a Dolphins támadóegységét

Andy Reid bajuszából jégcsapok nőttek ki a brutális hidegben a GEHA Field Stadionban miközben a Kansas City Chiefs védelme fizikai brutalitással megfojtotta a Dolphin támadójátékát. Három negyed alatt Steve Spagnuolo védelme 151 yardon, hat first downon és 7-ből 0 harmadik downon tartotta a Dolphins.t.

A Chiefs megfojtotta a Dolphins gyors futójátékát, nem tudták irányváltásokkal átverni a védelmet és a védők folyamatosan betömték a lyukakat. A Chiefs front sevenje irányította a játékot, 16 pressure-t generált és kétszer sackelte Tua Tagovailoa-t.

A secondary csak egyetlen nagy játékot adott, amíg a meccs nem volt kézben. L'Jarius Sneed, Trent McDuffie és a többiek lassították Tyreek Hillt és Jaylen Waddle-t . A -30C fokban a Chiefs védelme lefagyasztotta a Dolphins támadóegységét.

Tua Tagovailoa kezdettől fogva kényelmetlenül érezte magát, a szokásosnál tovább tartotta a labdát és pontatlan labdákat dobott. Mivel a futójáték nem tudott teret nyerni vagy nagy játékokat produkálni (3,0 YPC Raheem Mostertől és De'Von Achane nyolc yardos hosszú futásával), Tua nyomás alatt volt, és soha nem érezte magát kényelmesen vagy fenyegetve a pályán.

A Miami 264 yarddal végzett, aminek nagy része a mérkőzés végén jött, és 13 first down jött össze. Egy nagy dobás Hillnek (53 yardos TD) volt az egyetlen említésre méltó nagy játék a Dolphinstól ezen a felejthető estén. A szezon robbanásszerű kezdete után Mike McDaniel támadójátéka összeomlott a hajrában, a Dolphins utolsó három mérkőzésén 20 pontnál kevesebbet szerzett. Rossz időpontot választottak arra, hogy a szezon legkevesebb pontját szerezzék.

madden23.jpg

Fotó: dailymail.com, arrowheadpride.com