Újra egy Testaverde a Buccaneers keretében

Miután a negyedik számú irányító, Nick Fitzgerald megsérült, a helyére Vincent Testaverde Jr. érkezett. A név régi szurkolóknak ismerős lehet, hiszen annak a Vinny Testaverde-nek a fiáról van szó, aki 1987 és 1992 között a Bucs irányítója volt. Apáink útján, mondhatnánk! Vincent amúgy részt vett már az idei Rookie Mini Camp-en is.

A tight end Troy Niklas nem mutatott túl nagy tartósságot, hiszen már most I.R. listára került. A safety Orion Stewart jobb lába is megsérült. Ugyanakkor a linebacker Jack Cichy aktiválva lett a sérültek közül.

A 4. napon nagy változás nem történt. A pálmát ismét a védelem vitte el, de azért a vasárnapihoz képest már mutatott olykor életjelet az offense is. Én nagyon kíváncsi leszek az első megmérettetések során. Most ez a védelem tényleg ennyire jó, vagy a támadó sorunk ennyire gyenge? Sajnos félek, hogy az utóbbi.

Inkonzisztens irányító, nem túl minőségi fal, a liga egyik leggyengébb futó kerete. Hiába vannak jó elkapóink, yardokat lehet hoznak majd, de túl sok pont így nem lesz. Viszont ha ez a védelem tényleg ennyire jó, én már azzal elégedett leszek a szezon végén. Aztán jöhet a franchise irányító! Most már tényleg. Persze ez nyilván nem Vincent Testaverde Jr. lesz.

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com