Néhány sérült játékos aki biztosan nem játszik az előszezon mérkőzésen

A Vikings új offense most egy kezdőt biztosan nélkülözni lesz hajlandó, bár amúgy sem volt biztos, hogy pályára lép. A második évét kezdő falember, Brian O’Neill a héten két edzést is kénytelen volt kihagyni jobb karjának sérülése miatt. Mike Zimmer vezetőedző elmondta, hogy nem komoly a sérülés, inkább csak óvatosan kezelik a helyzetét.

Kyle Rudolph is kisebb sérüléssel bajlódik, de itt sem kell megijedni. Zimmer vele kapcsolatban sem pánikolt és mondta, hogy bár van egy kisebb sérülése Rudolph nyugodtan edzhet.

A védelem két tagja Linval Joseph és Shamar Stephen csak könnyített edzéseket végeztek a héten, nem kell a játékukra számítani a Saints elleni előszezon nyitón.

Aviante Collins, aki a múlthéten bal lábára megsérült és ezért hordágyon hagyta el az edzőpályát, még mindig nem bevethető, bár a legutóbbi két edzésnél már a pálya széléről nézte a tréninget. Játékára nincs esély.

A többiek rendben vannak, de mint ahogyan az az előszezonban lenni szokás nem feltétlenül a kezdőket láthatjuk a mai Saints elleni összecsapáson.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: saintswire.usatoday.com