T.J. Hockenson kidőlt a szezon hátralevő részére

A Minnesota Vikings jelenleg nincs playoff szereplést érő helyen és a legjobb tight endjük nélkül kell megpróbálkozni visszakapaszkodniuk. Kevin O'Connell vezetőedző tegnap bejelentette, hogy TJHockenson a sérülése miatt már nem lesz bevethető a szezon hátralevő részében. A tight end mellett a csapat pass rushere, D.J. Wonnum is megsérült.

A jelenleg 26 éves támadója a hétvégi Detroit Lions elleni mérkőzés harmadik negyedében sérült meg. A mostani sérülése miatt kérdésessé vált, hogy fel tud-e épülni a következő szezon felkészülési időszakának kezdetére.

Hockenson az idei szezont 95 elkapással, 960 yarddal és 5 touchdownnal zárja. Jelenleg a tight endek között a második helyen áll elkapásokban és a harmadik helyen az elkapott yardok tekintetébe. A szerződése miatt azonban nem kell aggódnia mert négyéves, 66 millió dolláros hosszabbítást kötött Hockensonnal az offseasonban.

"D.J. Wonnummal kapcsolatban meg tudom erősíteni, hogy valóban kvadricepsz szakadást szenvedett. Sérültlistára kerül" - mondta O'Connell. "T.J. Hockenson trdében elszakadt a kereszt és az oldalszllag is. Ő is az IR-re kerül. Mindkét srácnak nagyon rosszul esett. A két legmeghatározóbb játékosunk. A csapatunk vezetői."

sportmania.png

Fotó: twincities.com