A Vikings árulja az elsőkörös elkapóját

Talán nem mindenkinek ez a legfontosabb kívánsága a csapat életével kapcsolatban, de az első háromban szinte biztosan benne van. A Vikings most meglépi azt, amit már talán korábban meg kellett volna és elcseréli a még nem hivatalos depth charton jelenleg ötödik helyen lévő elkapóját, Laquon Treadwell-t.

Ez senkit nem ért meglepetésként, sőt lényegében a szurkolók egy régi kérése teljesül, ugyanis hiába vártuk nagyon nagy lelkesedéssel Treadwell bemutatkozását az NFL-ben, az elmúlt három évben észre sem vettük őt. Pontosabban észrevettük, csak éppen azt, hogy mennyire nem képes felvenni a ritmust és mennyire nem képes jól játszani.

Három itt töltött éve alatt 56 elkapásból 517 yardot és 1 TD-t szerzett. Tavaly, mikor az első fordulóban ő szerezte meg a szezon első Vikings TD-jét és azon a meccsen nem is játszott olyan borzasztóan, talán kicsit felcsillant a remény pár szurkolóban, de hamar elült ez a dolog.

Hiába volt első körös választott, Treadwell értéke NFL viszonylatban nagyon kevés, így a Vikings-nál csak azt remélik, hogy valaki megajánl érte legalább egy 5. körös választójogot. Ezzel kompenzálnánk a Vedvik-féle trade kapcsán odaadott szintén 5. körös picket.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: yardbarker.com