Sem Justin Jefferson, sem Davante Adams nem cserélhető

A szezon véget ért és ilyenkor a general managerek kerülnek a középpontba. Jön a szabadügynökpiac és a Draft de jelenleg minden a fizetések csökkentéséről, a játékosok és a Draft pickek elcseréléséről szól. És miután minden vezető a Scouting Combine helyszínén, egy helyen tartozkodik, így igen sok hír vagy pletyka lát napvilágot.

Az egyik ilyen szerint két sztár elkapót is elcserélhet az aktuális csapata. Justin Jefferson és Davante Adams került most a középpontba de a general managerek gyorsan elejét vették a pletykáknak.

A Vikings general managere, Kwesi Adofo-Mensah elmondta, hogy Justin Jefferson nem elcserélhető. Másfelől tényleg egy brutál komoly csomagot kellene letenni az asztalra, hogy elgondolkodjanak az elmúlt évek legjobb elkapójának elküldéséről.

Adams esetében kicsit más a helyzet ugyanis Ő azért érkezett Las Vegasba, hogy Derek Carr-al játsszon együtt. A Raiders vezetősége azonban tavaly elküldte az egyetemi csapattársát így sokan úgy gondolják, hogy visszatér korábbi NFL-es irányítójához, Aaron Rodgers-hez aki azóta a New York Jets játékosa. Minden tagadás ellenére ezt a lehetőséget egyelőre ne zárjuk ki teljesen.

Fotó: essentialysports.com