Többen is kihagyják a hajnali mérkőzést

Több hiányzója is van a New York Giantsnek, így biztosan nem vághatnak neki teljes kerettel a Chicago Bears elleni mérkőzésnek. Alec Ogletree, DeAndre Baker és Sam Beal "valószínűleg" kihagyja a második előszezon összecsapást.

Talán Ogletree-nek fér bele a legjobban a pihenő, hiszen biztosnak mondható a védelemben a helye. Ő az egyik kezdő LB, bár azt azért hozzá kell tenni, hogy eddig Ryan Connelly az edzőtábor talán legkellemesebb meglepetése és ha így folytatja számos snapet kap majd az alapszakaszban is.

Nagy volt az ijedtség Baker esetében, akinél az ACL szakadás is felmerült, mint lehetséges végkimenetel, de szerencsére csak meghúzódott a térde. Óriási veszteség lett volna a kiesése, hiszen azonnal a kezdőcsapatba került, ami jó jelnek számít.

Egyre nagyobb gondban van Beal, aki tavaly a kompenzációs drafton érkezett, de vállsérülés miatt rögtön vége lett az újonc szezonjának. Egyelőre idén sem szerencsés, többnyire csak az oldalvonal mellől nézte a társait. Sürgősen vissza kell térnie, hiszen több újonc is megmutatta a képességeit a posztján, sorozatban két év kihagyás pedig gyakorlatilag megpecsételné a sorsát.

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu