Baker Mayfield, te fasz

Már csak két előszezon mérkőzést kell kibekkelnünk és kezdődik a 2019-es NFL szezon, így egyre többet gondolunk arra, hogy vajon mennyire leszünk sikeresek. Úgy látszik rajtunk kívül vannak akik még jobban érdeklődnek a mai Giants iránt, ez pedig a Cleveland Browns. A cseréje óta nem egyszer nyilatkozott rólunk Odell Beckham Jr. és most Baker Mayfield is beállt a sorba.

A tavalyi 1/1 a következőket nyilatkozta Daniel Jones-ról:

"Nem hittem el, hogy Jones-t vitték, eldobtam tőle az agyam. Vannak emberek, akik túlgondolják ezeket a döntéseket és itt szoktak hibázni. Elfelejtik, hogy nyerniük kell."

Két dolgot szögezzünk le: ez a Browns nem ért el még semmit és hiába erősödtek papíron, bizonyítaniuk kell. Egyelőre egy alapszakasz meccsen sem lépett pályára Daniel Jones és erős preseasont tol. Emiatt elég érdekes ennek az interjúnak az időzítése, hiszen jelen pillanatban leginkább csak dicséretet érdemel a korábbi Duke QB (amellett, hogy tényleg legyünk óvatosak vele kapcsolatban). Egyébként sem tartom túl etikusnak, hogy egy másik konferenciában játszó csapat játékosáról mondjon bármelyik kollégája véleményt.

Könnyen történelmi fordulópont előtt állhat ez a Cleveland Browns, akik számos szurkolót is megnyerhetnek maguknak. Néhány győzelem után egészen biztosan előkerülnek majd a Browns fanok, e felől ne legyen kétségünk. Ez a csapat leginkább a 2017-es Jaguars-hoz hasonlít. Egy évtizedes szopóágon levő franchise hirtelen fellendül, de a játékosaik kommentje miatt totál unszimpatikussá válnak. Az sem valószínű, hogy a HC Freddie Kitchens lekorlátozna bárkit, aki fél éve még büszkén mesélte, hogy a lánya nélkül egy power point prezentációt sem tud összedobni...

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu