Josh Rosen a Dolphins kezdőirányítója

A Miami Dolphins idén újjáalakította az irányítósorát és megvált korábbi elsőkörös választottjától Ryan Tannehill-től. A helyzet azonban nem sokat javult. Helyére szerződtették a veterán Ryan Fitzpatrick-et és a második szezonját kezdő Josh Rosen-t. A felkészülési időszakban a veterán nyerte el a kezdő posztot de most változtatnak.

Ma bejelentették, hogy a szezon hátralevő részében Josh Rosen lesz a Dolphins kezdőirányítója. Ha csak a számokat nézzük, nem volt nehéz meghozni a döntést.

Rosen eddig 4 mérkőzésen lépett pályára, 84 passzkísérletéből 43 volt sikeres, 1 touchdownt passzolt és 3 alkalommal adta el a labdát. Fitzpatrick 3 mérkőzésen, 52/27-es passzmutató, 303 yard, 1 TD és 4 interception fűződik a nevéhez.

instagram.png

A veterán 44-es, a fiatal 57.7-es passer ratinget hozott össze. A két irányító gyenge játékában ki kell emelni a gyenge támadófalat is. Fitzpatrick-et 6-szor míg Rosen-t 11 alkalommal sackelték. Az eddig látottak alapján a Dolphins az egyik leggyengébb ha nem egyenesen a leggyengébb csapata az idei mezőnynek és bárki is legyen az irányítójuk a fő céljuk valószínűleg az 1/1-es választás megszerzése lesz.

nfl.com, Fotó: twitter.com