Teddy Bridgewater 20-30 millió dolláros szerződést köthet jövőre

Az idei szezon a tartalékirányítókról szól mert a sok sérülés és több kezdőjátékos gyenge játéka miatt a megszokottnál több tartalék jut játéklehetőséghez. A tartalékok többsége élni is tudott a lehetőséggel amiért jól fizető szerződést kaphatnak a jövőben.

A bevetésre kerülő tartalékokból talán a korábbi elsőkörös választott Teddy Bridgewater jött ki a legjobban. Drew Brees tartaléka megnyerte az összes mérkőzését amelyen kezdő volt. 1.370 yardot és 9 touchdownt passzolt 2 interception mellett.

Az irányító szerződése lejár az idei szezon végén így szabadon eladhatja majd magát a piacon. Egyelőre nem lehet tudni, hogy melyik csapat szeretné megszerezni márciusban de a szakértők nem zárják ki, hogy 20-30 millió dolláros szerződést fog kapni.

Némiképp hasonlít a helyzete Nock Foles-éra aki idén ugyanúgy tartalékként lépett ki a piacra. Persze Foles Super Bowl MVP volt és így évente átlagosan 22 millió dollárt jelentő szerződést tudott kötni a Jaguars-al. Énnek fényében a 20 millió dollár feletti szerződés kicsit túlzásnak tűnik Bridgewater esetében.

nfl.com, Fotó: clutchpoints.com