Egy újabb centiken múló meccs: Az utolsó játék Green Bay-ben

Ez a centik játéka. Fájó, de Christian McCaffrey most még inkább tisztában van ezzel. Vasárnap a Lambeau Field-en a Packers elleni találkozó végül az utolsó játékon dőlt el, amikor a Carolina 24-16-os hátrányban volt. A Panthers McCaffrey-re hívta a játékot a 2 yardos vonalról, négy másodperccel a meccs vége előtt, amikor már nem volt időkérésük.

"Tetszett a játékhívás." mondta az irányító Kyle Allen. "Azt hiszem, a snap pillanatában ott volt egy lyuk és Christian a legjobb játékos az offense-ben. MVP esélyes, tehát nem véletlen, hogy a meccs utolsó játékában a 2 yardos vonalon neki adjuk a labdát."

Allen elkapta a shotgun snap-et és átadta McCaffrey-nek, de azonnal érkezett a linebacker Kyler Fackrell, aki megverte a left guard Greg Van Roten-t és megállította McCaffrey-t a backfield-en.

Végső megoldásként Van Roten megpróbálta áttolni McCaffrey-t a golvonalon, ám a bírók a visszanézés során úgy döntöttek, hogy rövid volt a játék.

"Sokkal könnyebb lett volna, ha csak blokkoltam volna a srácomat, hogy Christian bemehessen." mondta Van Roten. "Megfordultam és megpróbáltam megragadni. Túl nehéz megmondani a visszajátszás alapján, hogy megcsinálta-e vagy sem."

McCaffrey számára ez a második alkalom ebben a szezonban, amikor úgy ért véget egy meccs, hogy rövid volt a játék. A Carolina 2. heti, Tampa Bay elleni veresége ért hasonlóan véget.

Ezúttal Van Roten vállalta a felelősséget a játék kimeneteléért. De McCaffrey mindig arra számít, hogy valami történik, amikor a labda a kezében van.

"Kemény volt." mondta McCaffrey. "Meg kell csinálnom az ilyen szituációkat."

Ez egy olyan drive volt, amely a saját 11 yardos vonalukról indult. A tight end Greg Olsen megcsinálta a 3rd&5-öt, majd az elkapó DJ Moore oldotta meg a 4th&10-et, életben tartva a támadást.

A hóvihar és a kavargó szél közepette a Panthers két yardra volt a TD-től és egy kétpontos kísérlettől, amely a hosszabbítást jelenthette volna.

De nem kapták meg az esélyt.

"Kyle nagyszerű munkát végzett. Az elkapók egy csomó nagy játékot megcsináltak. Be kell fejezni." mondta McCaffrey. "Tovább kell lépnem. Tovább kell lépnem és jobbnak kell lennem."

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu