Super Bowl MVP-t szerződtetett a Dallas Cowboys

A Dallas Cowboys tegnap egy korábbi Super Bowl MVP-vel erősítette meg a keretét Malcolm Smith személyében. Linebacker poszton nem álltak túlságosan jól így muszáj volt erősítenie a rájátszásért küzdő csapatnak. Luke Gifford szezonja karsérülés miatt véget ért és Leighton Vander Esch nyaksérüléssel bajlódik ami miatt nem tudott pályára lépni a 11. forduló óta.

Smith a Seattle Seahawks hetedik körös választottja volt a 2011-es Drafton de főként akkor ismerték meg az emberek amikor a 2014-es Denver Broncos elleni Super Bowl-on megválasztották a döntő MVP-jének. Egy évvel később csatlakozott az Oakland Raiders-hez de kétéves szerződése lejártát követően nem tartottak igényt a további szolgálataira.

instagram.png

Ekkor csatlakozott a 49ers-hez de az Oakland-i időszakhoz hasonlóan az utolsó két éve sem a sikerekről szólt. Sérülés miatt teljes egészében ki kellett hagynia a 2017-es szezont majd a tavalyi szezonban is csak 12 mérkőzésen lépett pályára. 35 tacklet szerzett és egy passzt védekezett le az előző szezonban. Az idei keretszűkítés során megváltak tőle.

Az idei elküldése után szerződtette a Jacksonville Jaguars de ott sem élt meg sok sikert. Két mérkőzésen ugyan pályára lépett de egyetlen védelmi statisztikát sem tudott felmutatni majd megváltak tőle. Smith új állomáshelyére is csak kiegészítőembernek érkezett és Texasban sem számíthat sok lehetőségre.

profootballrumors.com, Fotó: abcnews.go.com